VI TILBYDER

Vores Services


Vi tilbyder individuelle løsninger efter kundens behov – fra almindelig rengøring til mere grundig og detaljeret rengøring. Ring eller skriv til os om jeres ønsker og behov, og vi skræddersyr den perfekte løsning til netop jer.

Generel rengøring

Ved den generelle eller ugentlige rengøring kigger vores team forbi og støver alle overflader af, støvsuger og vasker gulv. Desuden gøres badeværelserne grundigt rent. Alt til en fast pris, afhængigt af husets størrelse.

Erhverv / kontor

Til erhvervsdrivende tilbyder vi en daglig eller periodiske rengøring. Det er en vedligholdelse af den mere dybdegående rengøring af kontorer og personalefaciliteter.

Vinduespolering

Få en fast aftale om vinduespudsning med Ren Rengøring. Det kan være en del af rengøringen eller som enestående service. Vi sikre, at dine vinduer er pæne og strålende. Vi klarer opgaven, ligemeget hvor stor den er.

Slutrengøring

Har du haft håndværkere på besøg? Det kan godt trække en masse støv og snavs med sig. Vi sørger for at komme helt i bund, hvor vi fjerner byggestøv og gør rent på alle overflader, som er blevet beskidte.

Fokus på de skarpe detaljer

VÆRDIERNE BAGVED REN RENGØRING

Vi ønsker, at du altid har en god oplevelse, når du får besøg af os. Vi tror på, at vi har fat i den lange ende ved at tilbyde særlig grundig rengøring med skræddersyet aftaler og 24 timers service.

Vi er eksperter i et bredt omfang af opgaver i branchen, hvor vores erfaring går langt tilbage. Som dit lokale rengøringsfirma på Fyn og omegn kan vi varetage alle opgaver, uanset størrelse. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os

Hoved nr.: 41 12 70 55
Info: info@renrengoring.dk
CVR: 41512687

Find vej

Labirksgyden 75,
5220 Odense SØ
Danmark